76. - 82. nap

2012.04.11. 10:02

Nem kellett volna ennyire bátornak lenni. A hétvége besikerült, de a találkozó elmaradt. Nem feszegetném. Hétfő lett a befutó. Gyors sms váltás Behajtóval, és már meg is van az időpont és a helyszín. Vegyes érzésekkel indulok el, persze pont olyan későn, hogy tuti elkéssek, de azért annyira ne, hogy ne legyen elegáns. Hm, te sokkal jobb vagy élőben, mint a képeken. És milyen jól áll neked ez a kabát. Kellemes meglepetés. Jaj, de sokat beszélsz. Persze ez egyrészt jó, mert mindent megtudtam rólad, de te nem tudsz rólam semmit. Én már a nagymamád lábméretét is tudom, te meg még azt sem, hogy hova jártam iskolába. Nem lehet közbeszólni, mert csak nyomja, nyomja, nyomja. De legalább úriember és meghív. Nem mintha elvárnám, de azért egy kávét tudjál már kifizetni, nem baj, ha nem hívsz fel többet.

Pszichomókussal is zajlik a levelezés. Még mindig megvan a közös hang. Kíváncsi leszek, mert ő már látna szívesen, de a kedd nekem nem jó, mert a tangó ugye. Helyette legyen kiállítás a hétvégén. Deal. Persze addig még váltsunk pár levelet, hogy kicsit jobban tudjam, hogy melyik fiókba is tegyelek.

Nicsak, te ki vagy? Milyen távoli a képed, és ez a napszemüveg is. Mindegy, amúgy is kipontozódtam itt is, mert ne dohányozzak, meg ne legyen tetoválásom, meg csak ünnepnapokon igyak alkoholt, közben legyek okos, csajos, sportos, átlagos. Mennyi mindent várnak el az emberek, te jó ég. Mégis ír nekem levelet. Na, akkor essünk túl a kötelező vallomásokon, mint például, hogy a tetkóm nem a Donald rágóból van, és bármennyire is dörzsölöd, nem fog eltűnni. El kellene nevezni, mert sebtiben elkezdtünk levelezni, miközben ezer dolgom lenne melóban. Őrnagy Úr.

Jézus ereje! Hát ez meg ki? Hogy szombaton? A buliban? Na ne mondd! És hogyan? Meg amúgy is? Offline szereplő vagy te is, de persze, találkozzunk, bár ez így mélyvíz lesz, de sebaj. Nem tudom milyen nevet kaphatnál, mert bevallom őszintén nem nagyon tudlak hova tenni. Hogy lehet valakit elhívni szórakozni, szombat estére, mint első randi? Azt mondja, az sem baj, ha tangózom, mert óra után is mehetek még. Apukám, az órámnak éjjel fél 1-kor van vége. Most akkor mit akarsz? Randizni vagy rögtön belevágni a közepébe? Úristen, el sem hiszem. Ne szaladjunk már ennyire előre, jó lesz, ha első körben iszunk egy bambit, vagy valami.

A bejegyzés trackback címe:

https://lanyaszomszedbol.blog.hu/api/trackback/id/tr754382593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

almodovar 2012.04.22. 18:32:19

Én - esküszöm - keresek neked egy kiadót!
süti beállítások módosítása