16. nap

2012.02.05. 10:15

Csodás reggel, megérte kivárni. Jól indul a nap egy jól összerakott emailtől. Beach Boy. Ezen kívül más említésre méltó helyzet nem alakult ki, de nekem már ez is bőven elég volt.

Olyan kevesen találják el, hogy mennyi és milyen az az információ, amit érdemes az első levélben megosztani. És ez nem csak itt, ezen az oldalon igaz. Ne legyen túl hosszú, ne legyen túl rövid, ne meséld el a fél életed, mert akkor miről fogunk levelezni? Ha mindent kitálalsz, nem marad bennem kérdés, nem fúrja az oldalam a kíváncsiság, nem érzem, hogy bármit is akarok tudni, mert olyan sokat árulsz el, hogy úgy érzem, mindent tudok. Ha nagyon keveset mondasz, akkor azt jól fogalmazd meg, hogy legyen bennem érdeklődés, és akarjak tudni még sokkal többet, mert az kell, hogy érezzem, le tudod kötni a figyelmem. Nem csak addig, amíg váltunk 5-6 levelet, hanem utána is, mikor majd akarsz / akarlak látni. Persze nem lehet minden tökéletes, hiszen mindenki mást keres, de törekedni azét lehet rá. Én sem vagyok tökéletes, sőt!

Itt talán megragadnám az alkalmat, hogy kicsit visszatekintsek Elgondolkodtató és barátnőm állapotár. Jól alakul, büszke vagyok magamra és egy elcsépelt fordulattal élve: mégis működik a női megérzés.

A bejegyzés trackback címe:

https://lanyaszomszedbol.blog.hu/api/trackback/id/tr594067387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása